Kerrostalo Helsingin Pihlajistoon

Helsingin Pihlajistossa on aloitettu Vahvan seuraavan kerrostalokohteen (As Oy Pihlajiston Sointu) rakennustyöt. Kuusikerroksisen vuokratalon rakennuttaa Graniittiasunnot Oy, ja kohde valmistuu kesällä 2021.

Pihlajiston Sointu on suunniteltu erityisesti senioriasukkaille. Asunnot ovat yksiöitä ja kaksioita. Vuokra-asunnosta kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä Graniittiasuntoihin.

As Oy Pihlajiston Sointu sijaitsee osoitteessa Hattelmalantie 2. Paikasta on erinomaiset kulkuyhteydet, kun pääkaupunkiseudun poikittaisliikennettä parantava Raide-Jokeri-pikaraitiolinja valmistuu muutaman vuoden päästä.

Vahva suosii erityisesti asuntorakentamisessa puurakenteita. Myös Pihlajiston Sointu saa ekologisen puuverhouksen julkisivuunsa.

Kuvissa Vahvan ja Graniittiasunnot Oy:n johtoa:

Kuva 1. Suunnittelupalaverissa vasemmalta Vahvan toimitusjohtaja Lassi Hintikka, Graniittiasunnot Oy:n hallituksen pj Tapio Klemetti ja toimitusjohtaja Pauli Marin sekä oikealla työmaan vastaava työnjohtaja Joni Rosenberg.
Kuva 2. Työmaalla kättelivät hankkeen käyntiin Pauli Marin ja Vahvan projektipäällikkö Jaakko Koponen. Molemmille yrityksille merkittävää hetkeä todisti keskellä Tapio Klemetti.
Kuva 3. Havainnekuvassa Graniittiasuntojen talo on matalampi kahdesta uudiskohteesta.
Kuva 4. Perustuksia rakennetaan 24.9.2020