Toimitilarakentaminen - Tuottavia tiloja tehokkaasti


Rakennusliike Vahvan ammattilaisilla on pitkä ja monipuolinen kokemus toimitilarakentamisesta. Vahva osaaminen yhdistettynä toimivaan palvelukonseptiin tarjoaa yrityksen toimitilojen rakentamiseen järkeviä ja ennen kaikkea tuottavia vaihtoehtoja.

Yhteistyö asiakkaan kanssa on toimintamme ytimessä. Tästä voit katsoa esimerkin, millaista tulosta yhteistyö tuottaa:

Katso video!

Sinun ei tarvitse tietää rakentamisesta mitään! Olipa yrityksesi toimitilan tarve millainen tahansa  – halli, toimistotila tai molemmat – osaamme nopealla aikataululla tehdä tarjouksen, jossa on otettu huomioon juuri Sinun yrityksesi tilanne ja toiveet.

Meiltä löytyy ratkaisu myös vanhan toimitilan laajennukseen. Rakennusliike Vahva tarjoaa toimitilojen ja kaikenlaisten liiketilojen rakentamiseen täyden palvelun vaihtoehdon.

Palveleva toimitilarakentaminen

  • Huolehdimme toimitilan rakentamisen lupaprosessit ja kaikki viranomaisasiat.
  • Otamme toimitilan suunnittelussa aidosti huomioon liiketoimintasi tarpeet – yhteistyössä kanssasi. Haemme halutulla budjetilla toimivimman ja laadukkaimman liiketilaratkaisun.
  • Toimimme avoimesti ja joustavasti. Jos toimitilan rakentamisvaiheessa asiakkaalle syntyy tarve muutoksiin, sovimme urakan muutoksista yhdessä – ilman yllättäviä lisälaskuja.
  • Tartumme rakentamiseen ripeästi ja teemme omien asennusryhmien voimin vauhdilla valmista toimitilaa, hallia tai toimistotiloja, laadusta tinkimättä.
  • Tavoitteenamme on uusiin toimitiloihinsa tyytyväinen asiakas, joka suosittelee meitä uusille asiakkaille.

Toimitilarakentaminen on merkittävä osa Vahvan toimintaa. Olemme viime vuosien aikana rakentaneet toimitiloja ja toimitilojen laajennuksia erityisesti Tampereelle ja Pirkanmaalle sekä pääkaupunkiseudulle. Projektit on tehty valmiiksi nopealla aikataululla, joka kestää vertailun kilpailijoihin. Aika on arvokasta: mitä nopeammin tulee valmista, sitä nopeammin toimitila on yritykselläsi tuottavassa käytössä.

Hallin rakentaminen

Rakennusliike Vahvan kanssa hallin rakentaminen on tehokasta ja vaivatonta. Tarvitseeko yrityksesi uutta toimitilaa tai vanhojen tilojen laajennusta? Teemme nopealla aikataululla yrityksesi tarpeisiin räätälöidyn, kilpailukykyisen tarjouksen ja toteutamme rakentamisen luotettavasti ja ripeästi.

Katso tarina hallin rakentamisesta Vahvan palvelevalla mallilla!

Lue tästä!

Referenssit - toimitilojen rakentaminen

Katso tämän sivun alaosasta uusimmat referenssit: toimitilat, hallit ja toimistotilat.

Kun tarvitset tuottavaa toimitilaa, kannattaa ottaa yhteyttä Vahvaan. Meiltä toimitilarakentaminen juuri asiakkaan tarpeiden mukaan - halutessasi täydellä palvelulla alusta loppuun.

OTA YHTEYTTÄ JA KYSY LISÄTIETOJA!


Arvo Räisälä
Myyntijohtaja
Puh. 0400 791 110
arvo.raisala@rklvahva.fi

Ota yhteyttä!