Hallin rakentaminen Vahvan palvelevalla mallilla


Rakennusliike Vahvan kanssa hallin rakentaminen tai suunnittelu on tehokasta ja vaivatonta. Toteutamme jokaisen hallirakennus- ja muun projektin laajan kokemuksen tuomalla ammattitaidolla. Avullamme onnistut myös suurissa projekteissa. Lue alta tarina siitä, miten rakentaminen etenee, kun otat yhteyttä alan parhaaseen tekijään – meihin!

Ota yhteyttä!

Hallin rakentamisen ja suunnittelun haasteet

Alan Yrittäjällä on positiivinen ongelma. Alan Yritys Oy:n myynti vetää paremmin jopa kuin on uskallettu toivoa. Tuotantoon tarvitaan nopeasti uutta tilaa jo ennen seuraavaa sesonkia. Tilauksia tulee ja toimituksia lähtee siihen tahtiin, että toimistoakin pitää laajentaa. Mutta vanhan toimitilan tontti tuntuu ahtaalta. Onnistuukohan laajentaminen? Vai pitääkö kiireessä etsiä uusi tontti? Mistä? Alan Yrittäjä tuskailee: hallin rakentaminen on ihan outo asia. Pitäisikö hommata ensin arkkitehti. Entä lupa-asiat? Maansiirtotyöt? Stressaa!

Toteuttajan etsiminen

Sinäkin todennäköisesti etsit projektillesi toteuttajaa, kun olet tänne asti päätynyt. Mikäs tällainen Rakennusliike Vahva on?
Tarjoaa palvelevaa rakentamista. Kokeillaanpa! Soitto Vahvan myyntiin. Oikea numero: myyntijohtaja Arppa tarjoaa jo puhelimessa kiinnostavan hallirakentamisen ratkaisun, joka rauhoittaa Alan Yrittäjän stressiä.

Ei hätää, kaikki hoidetaan. Nopeasti tehty urakkatarjous kestää vertailun, hinta on kohdallaan. Suunnittelun havainnekuvissa on ideaa, toimistopuolihan vaikuttaa suorastaan näyttävältä! Entä jos rakennetaan kerralla vähän enemmän hallia ja vuokrataan toimitilaa ulos? Saadaan samalla kasvunvaraa tuotannolle. Hallirakennus näyttää hyvältä paperilla.

Rakennusliike Vahvan hallin rakentaminen on tehokasta

Hallin rakentaminen alkaa

Rakentamisprosessi lähtee käyntiin. Vahvan suunnasta pidetään Alan Yrittäjä alusta lähtien ajan tasalla. Suunnitteluvaiheessa yllättää, miten monia asioita pitää ottaa huomioon rakennusprojektissa. Onneksi Vahvan väki tietää ja osaa!

Itse rakentaminen alkaa. ”Isketään kuokka maahan”, kuten Alan Yrittäjä osaa jo asiantuntevasti kertoa projektistaan kavereille. Yhteistyö Vahvan kanssa sujuu. Yrittäjän lisätoive taukotilasta saadaan vauhdissa liitettyä hankkeeseen, vieläpä oikein kustannustehokkaasti. Joustavaa hallirakentamista! Rungon kanssa tuli vähän ongelmaa, joudutaan hitsaamaan ja sovittelemaan. Vahvan projektipäällikkö viestii tilanteesta ja lupaa että homma hoituu.

Rakennusliike Vahva pysyy aikataulussa

Aikataulu on tiukka mutta näyttää pitävän. Alan Yrittäjän uran ensimmäinen hallin rakentaminen onnistuu hyvän kumppanin kanssa: toimitila valmistuu sopimuksen mukaan! Juodaan kakkukahvit, kätellään tyytyväisinä. Tuotanto pyörii täysillä, myynti vetää. Alan Yrittäjä rohkenee lähteä pitkästä aikaa lomalle.

Sattumalta saman uima-altaan reunalle osunut Yrittäjän vanha kaveri tuskailee: oman firman toimitila on enää ahdas tila, se ei toimi. Jotain tarttis tehdä. Mutta hallin rakentaminen hirvittää…

”Soitapa Rakennusliike Vahvan Arpalle!” Alan Yrittäjä suosittelee. Hallirakennus nousee nopeasti ja tehokkaasti eikä hinta huimaa päätä.

Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja!

Ota yhteyttä rautaisiin ammattilaisiimme. Suunnitellaan yhdessä juuri tarpeisiisi sopiva ratkaisu!


Arvo Räisälä - myyntijohtaja

Arvo Räisälä
Myyntijohtaja
Puh. 0400 791 110
arvo.raisala@rklvahva.fi

Ota yhteyttä!