Rakennusliike Tampereella


Rakennusliike Vahva Oy on vuodesta 2017 toiminut, kokeneiden ammattilaisten omistama ja johtama rakennusalan palveluyritys. Kotipaikkamme on Tampere. Rakennamme Tampereen seudun lisäksi Uudellamaalla ja Keski-Suomessa.

Ota yhteyttä!

Tavoitteenamme on tyytyväinen asiakas, joka on vakuuttunut palveluasenteestamme, luovasta suunnittelustamme ja ahkeruudesta, jolla toteutamme rakentamisen.

Rakennusliike Vahva Oy on aito kasvuyritys.

Kaikki lähtee osaavasta ja tehokkaasta suunnittelusta


Rakentamisen tulos mahdollistetaan hankkeen alussa ennalta tiedetyillä ratkaisuilla. Ratkaisu voi silti olla luova ja täysin uusi, sillä panostamme voimakkaasti omaan tuotekehitykseen ja suunnitteluun.

Teemme asuntokohteiden perustajaurakointia kasvukeskuksissa sekä urakoimme toimitiloja, asuntoja ja korjauskohteita. Oma toimistomme sijaitsee Tampereen keskustassa. Henkilökuntamme on vahvasti kaiken tekemisen takana. Suunnittelemme ja johdamme rakennusprojektit itse, ja meillä on työmailla omat, innostuneet ja sitoutuneet asennusryhmät.

Erityisvahvuutena suunnittelu


Hyvää jälkeä tekevä rakennusliike tarvitsee taustalle laadukkaan suunnittelun. Kehittämämme 7D-suunnittelumalli on myös projektien johtamisen väline. Osaamisemme ydintä on suunnitteluryhmän pitkä kokemus suunnittelusta ja sen kehittämisestä. 7D-mallilla simuloitu tuotantotapa tuottaa laatua kustannustehokkaasti.

Palveleva kumppani kiinteistökehitykseen


Haetko kiinteistöllesi parempaa tuottoa?

Me autamme kasvattamaan kiinteistöomaisuutesi arvoa ja parantamaan sen tuottoa. Yhteistyössä viranomaisten kanssa haemme kaavamuutoksilla kiinteistölle lisää rakennusoikeutta, suunnittelemme parhaiten myyvän ratkaisun – ja rakennamme sen.

Toimiva kumppanuusmalli ja laaja verkosto

Tarjoamme kumppanuusmallia, jossa nykyinen omistaja on koko hankkeen ajan mukana kehitystyössä. Hankkeen valmistumisen jälkeen voit vuokrata tonttia hankeyhtiölle tai itse vuokrata rakennettua toimitilaa asiakasyrityksille.

Laajojen verkostojen avulla tavoitamme sekä tilojen tarvitsijoita että sijoittajia – niin Tampereen alueella kuin muissakin kasvukeskuksissa.

Ota yhteyttä

Mitä aikaisemmassa vaiheessa otat meihin yhteyttä, sitä tuottavamman kumppanuusmallin saamme luotua kiinteistösi kehittämiseen!

Ota yhteyttä!
Suunnittelemme ja rakennamme vain ratkaisuja, jotka pystymme toteuttamaan kustannustehokkaasti. Ennen rakentamista meillä on tarkka tieto, kuinka rakentaminen tehdään, mitä se maksaa ja kauanko rakentaminen vie aikaa.Toimitusjohtaja Lassi Hintikka

 

Rakennusliike Vahvan työporukka

Vahvan työntekijä työmaalla

Vahvan työntekijä maalaustöissä

Rakennustyömään suunnittelutyöt

Vahvan rakennustyöntekijä töissä

Rakennustöitä asunnon keittiössä

Rakennustyöntekijä poraustöissä

Rakennusliike Vahva Oy - Tampere